AT-Personal Soccer Training bestaat alweer 5 jaar.

Precies 5 jaar geleden op, 1 oktober 2017, liep ik het KVK gebouw uit met het volle enthousiasme om voetballers vanuit individuele trainingen optimaal te laten ontwikkelen. Mijn ambitie is ontstaan vanuit de frustratie bij gebrek aan individuele begeleiding in de voetbalsport. Tijdens het trainen van diverse jeugdteams kwam ik er achter dat het soms moeilijk is ieder individu de juiste technische begeleiding te geven. Iedere speler heeft zijn eigen kwaliteiten en aandachtspunten, maar als je een jeugdteam traint waarbij je 16 spelers onder je hoede hebt, dan is dat lastig voor iedere speler op maat te maken.

Ondertussen is AT-PST tot veel meer uitgegroeid dan alleen 1op1 trainen. Zo zijn er de jaarlijks drukbezochte Kerst- en Zomerkampen, en ook hebben we al diverse clinics op BSO en gemeentelijke locaties georganiseerd. Momenteel is er ook de Naschoolse voetbalclinic waarbij kinderen uit school worden opgehaald om lekker bij de voetbalclub te kunnen voetballen, voordat ze worden opgehaald of bij hun eigen reguliere training aansluiten.

Op de vrijdagen worden er Techniek trainingsblokken georganiseerd. Dit gebeurd bewust in kleine blokken van 5 trainingen, zodat er voor iedereen de mogelijkheid is om zich bijna maandelijks aan te melden.

Maar wie jarig is trakteert, en daarom geeft AT-PST 3x keer een pakket van 5 techniek trainingen weg (t.w.v. €50,-)! Lijkt het jou leuk om hier voor in aanmerking te komen? Meld je dan hier onder aan!

ATPST-TT Blok 5 start op vrijdag 28 oktober en de winnaars worden vrijdag 21 oktober door loting bekend gemaakt!

 

 

 

 

    SPELER