ATPST NASCHOOLSE VOETBALCLINICS

Wil jij na schooltijd op gehaald worden en daarna de hele middag niks anders dan alleen maar voetballen dan is de naschoolse voetbalclinics iets voor jou. De kinderen worden opgehaald van school, eten wat in de kantine en krijgen daarna de mogelijkheid om de hele middag lekker te voetballen op het complex van IVV Landsmeer.  Ook in het schooljaar 2023 – 2024 is er weer naschoolse voetbalclinics.

Locatie: IVV Landsmeer

Bij slecht weer en tijdens de lunch wordt er gebruik gemaakt van de kantine van I.V.V.             

 

Is jouw kind helemaal weg van voetbal en wil hij of zij niks anders dan lekker voetballen na school? Dan is dit wat voor jou! ATPST organiseert nu ook naschoolse voetbalclinics.

In plaats van een BSO en op school te moeten blijven, wil ATPST de mogelijkheid bieden lekker te gaan sporten met zijn allen. De clinics zullen tweemaal per week worden georganiseerd, op de dinsdag en de donderdag, voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Hierbij is de lunch inbegrepen en kunnen kinderen vanuit school worden opgehaald(alleen regio Landsmeer), om max. 18:30 kunnen de kinderen worden opgehaald van het sportcomplex I.V.V. Landsmeer. Mocht u kind toevallig ook op een van deze dagen voetballen dan is het helemaal een win-win situatie. Uw kind kan dan gewoon bij zijn reguliere voetbal training aansluiten en mag daarna gewoon weer aan sluiten bij de naschoolse voetbalclinic.

Ook zal ATPST genoeg trainingsactiviteiten aanbieden waardoor de kinderen op voetbal gebied ook kunnen door ontwikkelen.

 

De voetbalclinics zullen plaatsvinden in de 40 schoolweken van het schooljaar. In de vakantie periode zijn er geen clinics.  Het is mogelijk om maandelijks aan- en af te melden. Wel is er een limiet van 12 kinderen aan het aantal inschrijvingen, dus de kans bestaat dat er een wachtlijst wordt gevormd. Mocht je kind ook moeten trainen bij IVV of elders in het sportpark tijdens de voetbalclinic, dan kan hij of zij natuurlijk zo aansluiten bij zijn reguliere training.

 

Dagen: dinsdag en donderdag

Tijden: 14:00uur -18:30uur of 15:00uur – 18:30uur (lunch inbegrepen)

Locatie: IVV + kantine

Leeftijden: 4 t/m 12 jaar

Aantal: max. 12 kinderen

 

Betalingsmogelijkheden:

 • Maandelijks aan de hand van de aantal dinsdag en donderdagen worden de uren berekend en vooraf betaald voor de maand(€5,50 Per uur) je kan dan maandelijks de keuze maken om te stoppen geef dit wel tijdig aan voor andere wachtende op de wachtlijst.
  Facturen kunnen in de spam-mail belanden houdt deze in de gaten.

 

Maandelijks: afhankelijk aantal dinsdag en donderdag x 4,5 per dag x €5,50

Voorbeeld 9dagen x (14:00 of14:15 uur uit school) 4,5uurx €5,50 = € 222,75
Voorbeeld 9dagen x (15uur uit school) 3,5uurx 5,50 = € 173,25

 

  GEGEVENS VERZORGER

  Welke dagen is uw kind aanwezig (Minimaal 3 dagen in een maand)
  Maand:

  September:
  Dinsdag 5 septemberDonderdag 7 septemberDinsdag 12 septemberDonderdag 14 septemberDinsdag 19 septemberDonderdag 21 septemberDinsdag 26 septemberDonderdag 28 september

  Oktober:
  Dinsdag 3 oktoberDonderdag 5 oktoberDinsdag 10 oktoberDonderdag 12 oktoberDinsdag 17 oktoberDonderdag 19 oktoberDinsdag 31 oktober

  November:
  Donderdag 2 novemberDinsdag 7 novemberDonderdag 9 novemberDinsdag 14 novemberDonderdag 16 novemberDinsdag 21 novemberDonderdag 23 novemberDinsdag 28 novemberDonderdag 30 november

  December:
  Dinsdag 5 decemberDonderdag 7 decemberDinsdag 12 decemberDonderdag 14 decemberDinsdag 19 decemberDonderdag 21 december

  INFORMATIE SPEEL(ST)ER: