ATPST NASCHOOLSE VOETBALCLINICS

Locatie: IVV Landsmeer

Bij slecht weer wordt er gebruik gemaakt van de kantine van I.V.V.             

 

Is jouw kind helemaal weg van voetbal en wil hij of zij niks anders dan lekker voetballen na school? Dan is dit wat voor jou! ATPST organiseert nu ook naschoolse voetbalclinics.

In plaats van een BSO en op school te moeten blijven, wil ATPST de mogelijkheid bieden lekker te gaan sporten met zijn allen. De clinics zullen tweemaal per week worden georganiseerd, op de dinsdag en de donderdag, voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Hierbij is de lunch inbegrepen en kunnen kinderen vanuit school worden opgehaald(alleen regio Landsmeer), om max. 18:30 kunnen de kinderen worden opgehaald van het sportcomplex I.V.V. Landsmeer.

Ook zal ATPST genoeg trainingsactiviteiten aanbieden waardoor de kinderen op voetbal gebied ook kunnen door ontwikkelen.

 

De voetbalclinics zullen plaatsvinden in de 40 schoolweken van het schooljaar. In de vakantie periode zijn er geen clinics.  Het is mogelijk om maandelijks aan- en af te melden. Wel is er een limiet van 12 kinderen aan het aantal inschrijvingen, dus de kans bestaat dat er een wachtlijst wordt gevormd. Mocht je kind ook moeten trainen bij IVV of elders in het sportpark tijdens de voetbalclinic, dan kan hij of zij natuurlijk zo aansluiten bij zijn reguliere training.

De ATPST naschoolse voetbalclinic is momenteel in een test-fase waarin word gekeken of er genoeg belangstelling is voor dit concept, mocht dat het geval zijn dan zal ATPST dit ook gaan organiseren in het nieuwe schooljaar.

 

Dagen: dinsdag en donderdag

Tijden: 14:00uur -18:30uur of 15:00uur – 18:30uur (lunch inbegrepen)

Locatie: IVV + kantine

Leeftijden: 4 t/m 12 jaar

Aantal: max. 12 kinderen

 

Betalingsmogelijkheden:

 • Maandelijks aan de hand van de aantal dinsdag en donderdagen worden de uren berekend en vooraf betaald voor de maand(€5,25 Per uur) je kan dan maandelijks de keuze maken om te stoppen geef dit wel tijdig aan voor andere wachtende op de wachtlijst.
  Facturen kunnen in de spam-mail belanden houdt deze in de gaten.

 

Maandelijks: afhankelijk aantal dinsdag en donderdag x 4,5 per dag x €5,25

Voorbeeld 9dagen x (14:00 of14:15 uur uit school) 4,5uurx €5,25 = € 212,62 
Voorbeeld 9dagen x (15uur uit school) 3,5uurx 5,25 = € 165,37

 

  GEGEVENS VERZORGER

  Welke dagen is uw kind aanwezig (Minimaal 3 dagen in een maand)
  Maand:

  "Donderdag 30 juni"]

  Juli
  Dinsdag 5 juliDonderdag 7 juliDinsdag 12 juliDonderdag 14 juli

  INFORMATIE SPEEL(ST)ER: