ATPST kerstclinic´23 (Indoor)

Maak je klaar voor een onvergetelijke kerstclinic in de gezellige sporthal van ICL Landsmeer! Dit feestelijke evenement is speciaal ontworpen voor jonge voetbal liefhebbers in de leeftijdscategorie van 5 tot 13 jaar. We hebben een boordevol programma samengesteld voor donderdag 28 december tijdens de kerstvakantie.

Wat staat er op het programma? Allereerst, een ochtend vol verschillende trainingsactiviteiten! Deelnemers worden verdeeld in leeftijdsgroepen en op basis van hun vaardigheden, zodat ze kunnen genieten van trainingen die perfect zijn afgestemd op hun behoeften. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat elke deelnemer de juiste begeleiding krijgt om zijn of haar vaardigheden te verbeteren en zelfvertrouwen op te bouwen.

En omdat we weten dat sporten hongerig maakt, hebben we een heerlijke lunch voor alle spelers geregeld. Geniet van een smakelijk broodje met een snack uit de frituur en verfrissende drankjes om weer energie op te doen voor de middagactiviteiten.

Na de lunch gaan we door met het tweede deel van de dag vol wedstrijden en andere activiteiten. Hier is er niet alleen een kans om je teamvaardigheden te laten zien, maar ook om individuele prijzen te winnen!

Deelname aan deze kerstclinic kost slechts €55,- per kind, inclusief de lunch en de kans om geweldige prijzen te winnen. Het is de perfecte gelegenheid voor kinderen om nieuwe vrienden te maken, hun vaardigheden te verbeteren en plezier te hebben tijdens de kerstvakantie.

Mis deze kans niet om je kind in te schrijven voor een onvergetelijke dag vol sport en plezier! Schrijf je snel in, want de plekken zijn beperkt!

 

Tijd & Locatie:

Donderdag 28 december 2023.  10:00 t/m 14:00uur.

ICL Landsmeer | Marktplein 11, 1121 GL Landsmeer

 

 

 

Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen Vol = Vol

In de sporthal is maar beperkt plek. Dus meld je op tijd aan en voorkom teleurstelling!

 

    GEGEVENS OUDER

    INFORMATIE DEELNEMER:    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van AT-PST (Home)