Vrijdag 25 mei start het derde techniek trainingsblok van 2024


Blok 3: Vijf trainingen in één blok
Kosten: €50,00 voor 5 trainingen
Losse aanmelding per training:  €12,50
Tijd: 17:00 – 18:00uur
Leeftijd: 6  t/m o14
Locatie: IVV Landsmeer, kan variëren van locatie!Resultaat is bij ons het middel, ontwikkeling is het doel’
— AT-Personal Soccer Training —

Bij het streven naar teamontwikkeling met als doel in het weekend je wedstrijd winnen wordt vaak de individuele technische groei over het hoofd gezien. Bij ATPST ligt de nadruk precies daar: op jouw persoonlijke ontwikkeling. Onze techniektrainingen zijn zorgvuldig ontworpen om jou als speler te versterken op de lange termijn, waarbij het proces van groei centraal staat, niet alleen het eindresultaat. In de weekenden je wedstrijden winnen is leuk voor de korte termijn, maar wij leiden kampioenen op voor de lange termijn!

”Think progress, not perfection
— AT-Personal Soccer Training —

In onze sessies worden kleine groepen gevormd, waardoor de focus ligt op 1 tegen 1, en 2 tegen 2 situaties. Dit biedt een optimale omgeving om jouw vaardigheden te verbeteren. We variëren voortdurend binnen deze opstellingen, om spelers uit te dagen en uit hun comfortzone te halen. Het draait niet alleen om het beheersen van technieken, maar ook om het toepassen ervan in leuke en uitdagende spelvormen.

Bij ATPST moedigen we een mentaliteit van voortdurende ontwikkeling aan. We geloven dat succes in het spel voortkomt uit voortdurende groei, en niet slechts uit de directe prestaties. Wil jij je technisch ontwikkelen en investeren in jouw lange-termijnvaardigheden? Sluit je dan snel aan bij onze trainingen!

Tijdens dit blok bestaat de mogelijkheid dat er kan worden geschoven met de locatie. Dit i.v.m. eventueel slechte weersomstandigheden, van buiten naar binnen

 

 

Trainingsdata’s Blok 3 (2024):

Vrijdag 24 mei

Vrijdag 31 mei

Vrijdag 7 juni

Vrijdag 14 juni

Vrijdag 21 juni

Aanmelden voor het 3e blok van 2024 kan doormiddel van het invullen van het aanmeldingsformulier op de website. Ben je al eerder aangemeld geweest voor één van de blokken hier voor kan je ook een berichtje sturen via de Whatsapp.

 

Aanmeldingsformulier