ATPST-TT BLOK 1


 Start Vrijdag 6 maart

Blok 1: Vijf trainingen in een blok
Kosten: 50 euro voor 5 trainingen.
Tijd: 16:00 – 17:00uur
Leeftijd: mini’s t/m o13
Locatie: IVV Landsmeer


ATPST Techniek Training is er voor jongste voetballers (t/m o13) die zich willen ontwikkelen in de regio Landsmeer en omstreken. De focus van de training zullen gericht zijn op de individuele ontwikkelpunten van de speler en de basistechniek met de nodige dosis zelfvertrouwen en durf.
De activiteiten van ATPST TT vinden plaats op verschillende soorten ondergronden zoals gras, kunstgras, straat, zand en zaal. In de meeste gevallen worden de trainingen afgewerkt op het veld en tijdens het winterweer in de zaal afgewisseld met af en toe een straat training tussendoor.

Tijdens de trainingen zal er voornamelijk gewerkt worden aan de basistechniek van de speler. Gedurende trainingen zal de lat steeds hoger worden gelegd om de speler te ontwikkelen als een completere voetballer.

Zo krijgen de spelers onder anderen te maken met de termen kijk gedrag, contra denken, basistechniek & Initiatief.

Iedere speler wordt in gedeeld in een groep van zijn of haar leeftijd/niveau. De trainingen zullen verzorgd worden door KNVB gediplomeerde trainers met kijk op voetbal en ontwikkeling. Bij een tekort voor meerdere groepen zal er altijd rekening worden gehouden met niveau en leeftijd.

”To grow technical skills you need to master the basics”             

                                                                                                                               — AT-Personal Soccer Training —

 

Trainingsdata’s Blok 1:

  • vrijdag 6 Maart
  • vrijdag 13 Maart
  • vrijdag 20 Maart
  • vrijdag 27 Maart
  • vrijdag 3 April

Aanmelden voor het 1e blok van 2020. kan doormiddel van het invullen van het aanmeldingsformulier op de website. Ben je al eerder aangemeld geweest voor één van de blokken hier voor kan je ook een berichtje sturen via de Whatsapp.

 

Aanmeldingsformulier