ATPST 4vs4 Tournaments

Het ATPST 4vs4 toernooi is de ultieme gelegenheid om samen met je team te laten zien wat je waard bent op het voetbalveld! Tijdens dit spannende toernooi, waarbij teams van 4 tegen 4 spelen inclusief een keeper, kun je laten zien wat je in huis hebt. De partijen duren slechts 10 minuten, dus je moet alles geven om te winnen. De wedstrijden volgen elkaar in hoog tempo op, dus zorg ervoor dat je team klaar is om te spelen.

Het ATPST toernooi is niet alleen bedoeld voor de winnaars. Het is ook de perfecte kans om je voetbalkwaliteiten te verbeteren en om te genieten van een dag vol uitdagend voetbalplezier. Spelers tussen de 8 en 9 jaar spelen het toernooi op de laatste vrijdag van de maand, terwijl spelers tussen de 10 en 11 jaar het toernooi spelen op de eerste vrijdag van de maand. Er worden poules gemaakt op niveau en leeftijd, zodat iedereen kan spelen tegen teams van een vergelijkbaar niveau. Na de poulefase worden er kruisfinales gespeeld, afhankelijk van het aantal aangemelde teams.

Het ATPST toernooi wordt gehouden op het prachtige kunstgrasveld van het sportcomplex van IVV Landsmeer, op 2x5m goaltjes. Het inschrijfgeld voor het ATPST 4vs4 toernooi bedraagt €3,50 per speler. Je mag meer dan 4 spelers in je team hebben, maar dan speel je met wissels. Bedenk ook een coole teamnaam en schrijf je nu in voor het ATPST 4vs4 toernooi! Als kers op de taart zijn er leuke prijzen te winnen voor de winnaars van het toernooi. We hopen je snel te zien op het veld!

Spelers uit de hele regio mogen zich aanmelden en meten met elkaar leeftijd genoten!

Kleine partijen betekend: veel balcontacten, veel scoringsmogelijkheden, veel acties, veel positie wisselingen en veel snelheid in het spel. Alles wat je in voetbal nodig hebt!


Het eerste toernooi staat gepland met de o10 en o11 lichting op vrijdag 27 januari met die week daar op de o8 en o9 lichting op vrijdag 3 februari.

Meld je team snel aan!! Vol = Vol

 


    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van AT-PST (Te vinden onder het kopje Home)