AT Personal Soccer Training wordt u aangeboden door Alex Treuren. Naast AT-PST ben ik actief voor IVV Landsmeer ik  begeleid hier iedere woensdag middag de onderbouw trainingen tevens ben ik ook werkzaam geweest als hoofd jeugd opleiding van IVV Landsmeer. Daar voor ben ik ook actief geweest als trainer van VPV Purmersteijn o15-1 (2e divisie) & IVV o17 (4e divisie).

Om spelers te kunnen bieden wat ze verdienen neem ik mijn ervaringen mee als speler zelf voetbal ik nu momenteel in het 1e elftal van IVV Landsmeer wat uitkomt in de 2e klasse. Hier voor heb ik ook gespeeld in het 1e elftal van VPV Purmersteijn wat uit kwam in de hoofklasse zondag en een jaar in de zaterdag.

AT-PST is een bedrijf gericht op de individuele ontwikkeling van een speler. Beter worden gerelateerd aan jouw positie in het veld.
Door aan te geven dat jij bij AT-PST wilt trainen wordt er een schema opgesteld, je positie, je kwaliteiten en tekortkomingen worden aan bod gebracht. Aan de hand van deze analyse zal er een plan worden opgesteld van minimaal 5 tot een onbeperkt maximumaantal trainingen waarin wij de benadrukte punten zullen behandelen, gekoppeld aan jou positie in het veld.

 

Het is mogelijk een proeftraining bij AT-PST te boeken hier in word dan gekeken naar de speler en geanalyseerd naar zijn kwaliteiten en tekortkomingen aan de hand van deze analyse zal een schema worden gemaakt. Ook is dit gelijk een mooi moment voor de speler om te kijken of hij/zij het leuk vind en gebruik wil maken van de diensten van ATPST.

AT-PST biedt ook loopcoördinatie training gericht op:
1. Oog/voet Coördinatie
2. Wendbaarheid
3. Explosiviteit
4. Handelings/reactiesnelheid

AT-PST speler volg systeem:

Naast het aanbieden van loopcoördinatie/voetbal trainingen zal AT-PST ook komen kijken bij wedstrijden die jij zult spelen voor jouw club/team. Aan de hand van deze wedstrijden zal worden geëvalueerd op basis van jouw acties in het veld. In aanloop naar de resterende trainingen kunnen er wijzigingen in het proces plaatsvinden om jou optimaal te laten ontwikkelen.

AT-PST wil zich vestigen op meerdere locaties van gemeentelijk grond. Zo ben ik werkzaam op de velden van een voetbal vereniging

Aanvankelijk van jou mogelijkheden zal AT-PST werkzaam zijn op verschillende dagen en tijden.
Meest voorkomende dagen: Maandag, woensdag, vrijdag en zondag

AT-PST is er voor spelers van 5 t/m …….. jaar

 

Small Group Trainingen

AT-PST geeft ook Small group training in kleine groepen van 2 tot 4 deelnemers.
Je ervaart zo de voordelen van een personal trainer en van het trainen in een kleine groep.
De competitie van trainen met anderen werkt motiverend, en bovendien houd je de kosten van een personal training laag.