Home.

AT Personal Soccer Training (AT-PST) wordt u aangeboden door Alex Treuren.

Naast AT-PST ben ik actief als Hoofd Jeugdopleiding (HJO) binnen voetbalvereniging IVV te Landsmeer. Vanuit deze rol begeleid ik iedere woensdagmiddag de onderbouw jeugd en jeugdtrainers tijdens de techniektrainingen.  Ik ben bekend met het trainerschap en heb in het verleden gefungeerd als veldtrainer bij onder andere voetbalvereniging VPV Purmersteijn en voetbalvereniging AFC Amsterdam. Onder mijn leiding trainde ik de O15-1 van VPV Purmersteijn (2e divisie), O17-1 van IVV Landsmeer (4e divisie) en de onderbouw jeugd van AFC Amsterdam.

 

Tot op heden ben ik nog actief als voetballer en speel op dit moment in het eerste elftal van IVV Landsmeer dat uitkomt in de zondag 1e klasse. In het verleden speelde ik in het eerste elftal van voetbalvereniging VPV Purmersteijn, hoofdklasse zondag. In mijn jeugdige jaren speelde ik  bij beide genoemde verenigingen met een korte uitstap naar FC Volendam.

De ervaring die ik als speler c.q. trainer heb opgedaan, neem ik mee in de personal training die ik geef. Op deze wijze deel ik mijn expertise en bied ik spelers het optimale om zich verder te ontwikkelen.

Voetbaltraining.

AT-PST, is een bedrijf gericht op de individuele ontwikkeling van een speler ter verbetering van zijn of haar positie in het veld. Aan de hand van verschillende  wensen die een speler heeft, wordt er samen met AT-PST een gezamenlijk schema opgesteld waarbij de kwaliteiten en tekortkomingen onder de loep worden genomen.  Aan de hand van een analyse zal er vervolgens een plan van aanpak worden opgesteld waarbij de naar voren gekomen ontwikkelpunten zullen worden behandeld.  In minimaal 5 lessen met een onbeperkt maximum,  zorgt AT-PST dat een speler zich ontwikkeld naar een hoger niveau.

 

Losse training.

Daarnaast is er ook een losse training te bestellen. In deze training zullen enkel en alleen de vooraf aangegeven aspecten worden getraind waarbij er geen analyse / plan van aanpak zal worden opgemaakt voor de langere termijn.

 

Proeftraining.

Het is mogelijk om eerst eens een proeftraining bij AT-PST te boeken. In deze proeftraining word er alvast gekeken naar de speler en een korte analyse opgemaakt van zijn of haar kwaliteiten / tekortkomingen. Deze proeftraining is tegelijkertijd een moment voor de speler om te kijken of hij of zij het leuk vind en gebruik wil maken van de diensten van AT-PST.

 

 

AT-PST biedt ook op basis van loopcoördinatie gerichte trainingen aan.

Denk hierbij aan:
1. Oog/voet Coördinatie
2. Wendbaarheid
3. Explosiviteit
4. Handelingssnelheid en reactiesnelheid

 

AT-PST speler volgsysteem.

Naast het aanbieden van voetbaltrainingen en loopcoördinatie , is er de optie dat AT-PST komt kijken bij wedstrijden die jij speelt voor jouw club en team. Aan de hand van deze wedstrijden worden de ontwikkelpunten uit de eerder opgemaakte analyse geëvalueerd en eventueel aangepast in de resterende trainingen.  Op deze manier streeft AT-PST ernaar dat de speler zich zo optimaal weet te ontwikkelen.

 

Locatie.

Aanvankelijk van de mogelijkheden zal AT-PST werkzaam zijn op verschillende dagen en tijden. De meest voorkomende dagen zijn Maandag, woensdag, vrijdag en zondag.

AT-PST verzorgd zijn trainingen op meerdere locaties van gemeentelijk grond zoals bijvoorbeeld de sportvelden van de voetbalvereniging IVV Landsmeer.

 

Small Group Trainingen.

AT-PST geeft ook Small Group training in groepen van 2 tot 4 deelnemers.
Je ervaart op deze wijze de voordelen van een personal trainer en het trainen in een kleine groep. De onderlinge competitie en trainen met anderen werkt motiverend. Daarnaast zijn de kosten lager dan die van een personal training en houd je de kosten laag.

 

AT-PST aan Huis.

AT-PST biedt sinds kort de mogelijkheid om 1 op 1 te trainen aan huis of op locatie. Deze optie is bedoeld voor spelers die graag in de buurt van zijn of haar huis willen trainen en te weinig tijd hebben om naar een voetbalveld te reizen. Kijk onder het kopje ” ATPST aan huis” voor meer informatie.