Loop- en Coördinatie training

Locatie: IVV Landsmeer

Tijd:  18:00 iedere woensdag (behalve in schoolvakanties)

Duur: woensdag 45 min

Kosten  woensdag training €7,50

 

 

vanaf woensdag 27 september 2023 om 18:00 starten we met een wekelijkse loop- en coördinatietraining. We weten allemaal dat looptrainingen soms niet de leukste zijn, maar ze zijn wel ontzettend zinvol. Looptraining kan niet alleen helpen om ons uithoudingsvermogen te verbeteren, maar ook om blessures te voorkomen. Tijdens de training gaan we oefeningen doen die gericht zijn op het verbeteren van de looptechniek, vooral omdat kinderen nog aan het groeien zijn en vaak een verkeerde looptechniek aanleren.

Voetenwerk en coördinatie is in elke sport een belangrijk aspect, naast de looptechniek zullen we dan ook oefeningen doen om de coördinatie te verbeteren. Dit zal ons helpen om beter te bewegen en om snellere reacties te krijgen.

  

Je kunt je wekelijks aanmelden voor deze trainingen van 45 minuten, zorg wel dat je je een dag van te voren aanmeld en dat je comfortabele kleding en schoenen aan hebt – loopschoenen of voetbalschoenen zijn beide goed. Samen werken met andere spelers aan je fitheid, voetenwerk en coördinatie? Meld je dan snel aan! De kosten voor deze trainingen bedragen 5,00 euro per keer.

 

Ook is er af en toe op een zondag een loop- en techniektraining. Tijdens deze training wordt de focus gelegd op het verbeteren van de loop- en de voetbaltechniek. Wanneer zo’n training plaatsvindt, wordt dit in de WhatsApp-verzendlijst en via de socialmediapagina’s bekendgemaakt. Wil je in de verzendlijst, stuur dan een berichtje over WhatsApp naar het onderstaande nummer.

 

Wil jij je hier voor aanmelden mail dan naar info@atpersonalsoccertraining.nl of stuur een Whatsapp bericht naar 06-50877659