ATPST-TT Blok 5 Start vrijdag 28 oktober 2022


Blok 5: Vijf trainingen in één blok
Kosten: 50 euro voor 5 trainingen
Tijd: 16:00 – 17:00uur
Leeftijd: 6  t/m o13
Locatie: IVV Landsmeer, kan variëren van locatie!


”To grow technical skills you need to master the basics”
— AT-Personal Soccer Training —

 

 

Waarbij vaak de reguliere trainingen in worden gepland om je als team te ontwikkelen is het vaak de technische kant die wordt vergeten. Daarom zal tijdens de ATPST techniek trainingen de focus op het individu liggen. De trainingen worden dan ook ingedeeld in kleine groepjes om zo veel mogelijk in 1vs1 en 2vs2 te kunnen spelen. Tijdens de training zullen er veel verschillende variaties terug komen in de 1v1 en 2v2 om de spelers zo optimaal te laten ontwikkelen en waarbij nodig uit hun comfortzone te halen. Ook zal er tijdens de trainingen veel ruimte zijn om je geoefende technieken toe te passen in leuke spelvormen. Lijkt het jou wat om je technisch te ontwikkelen? Meld je dan snel aan!

 

Tijdens dit blok bestaat de mogelijkheid dat er kan worden geschoven met de locatie. Dit i.v.m. eventueel slechte weersomstandigheden, van buiten naar binnen

 

Trainingsdata’s Blok 5:

Vrijdag 28 oktober
Vrijdag 4 november
Vrijdag 11 november
Vrijdag 18 november
Vrijdag 25 november

 

Aanmelden voor het 5e blok van 2022. Kan doormiddel van het invullen van het aanmeldingsformulier op de website. Ben je al eerder aangemeld geweest voor één van de blokken hier voor kan je ook een berichtje sturen via de Whatsapp.

Aanmeldingsformulier